Over

DSC_0230Van harte welkom op mijn site! Op deze site vindt je alles wat je wilt weten over muzieklessen, muziekervaringslessen en workshops speciaal gericht op leerlingen in het speciaal onderwijs. Deze lessen en workshop zijn ook geschikt voor regulier onderwijs, kinderdagverblijven en dergelijke. Ben je daarin geïnteresseerd, lees dan zeker verder!

Mijn naam is Renske van Dijk. In het dagelijks leven werk ik als trainer, trainingsactrice en muziek- en zangdocent. Met veel plezier en toewijding werk ik vanuit mijn eigen muziekpraktijk. In de jaren dat ik muziekles geef ontmoet ik steeds meer leerlingen en professionals met een vraag op het gebied van muziekonderwijs die niet past binnen ‘regulier’ onderwijs. Dit heeft verschillende redenen; zoals het missen van lesstof die past bij de leerling, leer- en gedragsproblemen, handvatten om passend onderwijs aan te bieden of bijvoorbeeld afwisseling in activiteiten rondom theoretische lesstof. Je kunt het zo ‘gek’ niet bedenken, of ik heb de vraag weleens gehad.

Mijn mening en ervaring is dat er voor iedereen muziekles mogelijk is. Ik durf te kijken buiten de gebaande paden, lichamelijke beperkingen, vooroordelen en “dit is onmogelijk” zul je mij niet horen zeggen.

Ben jij een ouder van een leerling die niet past binnen regulier onderwijs, een professional die voor de klas staat en zoekt naar een bevlogen muziekdocent, een muziekdocent die vastloopt met een leerling, of iemand die gewoon een vraag heeft? Neem zeker contact met me op! Geen vraag is te gek en ik kijk graag (vrijblijven) met je mee..

Meer lezen over mijn CV: http://www.linkedin.com/in/revdijk
Meer lezen over muzieklessen: http://www.unicamente.nl

 

Advertentie
Speciaal Muziekonderwijs

Muzieklessen op maat!

%d bloggers liken dit: